Waar ik mee werk

Gezichtsbehandeling
met de producten van Belico Derma Concept

Belico Huidverzorgingsproducten worden aan de hand van eigen recepten, in prestigieuze Duitse laboratoria door een ervaren team van scheikundigen in samenwerking met schoonheidsspecialisten, dermatologen en erkende plastische chirurgen, samengesteld.

Opdat de producten steeds op een up-to-date wetenschappelijk niveau zouden blijven en hun werking en verdraagzaamheid maximaal zouden behouden, worden de Belico producten voortdurend verder ontwikkeld.

Dit biedt de garantie dat bij de praktische toepassing van de producten aan de hoogste verwachtingen kan worden voldaan:

  • Door de diep inwerkende meerschalige liposomen worden de werkzame bestanddelen diep in de huid ingebracht.
  • Waardevolle natuurlijke oliën, vitaminen, plantenextracten en huid- of natuuridentieke ingrediënten, met een bijzonder hoge verdraagzaamheid, dragen bij aan een zichtbare verbetering van uw teint.
  • Met een buitengewone werking door de sterk geconcentreerde, innovatieve bestanddelen.
  • Alle verzorgingsproducten worden – steeds met de beste resultaten – dermatologisch getest.
  • Belico verzorgingsproducten bevatten geen parabenen, geen parfums, geen PEG (Polyethyleenglycol), geen dierlijke producten, geen minerale oliën, geen minerale wassen en ook geen siliconen.
  • Alle Belico producten zijn zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen, ze hebben namelijk een neutrale geur en kunnen nauwkeurig aangepast worden aan de behoefte van elke huid.

Waarom Belico?

Het Belico Derma Concept Is een new-age huidverzorgingsconcept dat, door een harmonische combinatie van advies-, behandelings-, verzorgings- en productconcepten, binnen amper enkele weken een zichtbare verbetering van het huidteint biedt.